Soft Points

Outdoorcommunicatie via innovatief reclamebord
Zonne-energie, luchtzuivering en communicatie ineen                

Een impactvolle manier invulling geven aan de verduurzaming van jouw bedrijf? Dat kan met Softs. Softs biedt jou namelijk twee mogelijkheden/producten.

1. Softs Points

Een Softs Point is een uniek multifunctioneel board. Het wekt zonne-energie op, het zuivert de lucht en het is tegelijkertijd een uniek en impactvol reclamebord. In de basis zijn Soft Points multifunctionele energiecentrales die worden geïntegreerd in gevels van gebouwen (wegschermen, boarding langs sportvelden of in ander stedelijk oppervlak). De Softs Points kunnen ook vrijstaand geplaatst worden. En het mooiste is dat het Softs Point met de zonnepanelen een duurzaamheidsbudget opleveren.

Die opbrengsten worden weer ingezet voor verdere verduurzamingsmaatregelen. Want Softs Points faciliteert hiermee maatschappelijke instellingen met budget om (sneller) te kunnen verduurzamen in hun bedrijfsvoering.

2. Green Boarding om met landelijke dekking te adverteren

Green Boarding is een mondiale primeur op het gebied van sportboarding. Een netwerk van maar liefst 100 grootste amateur voetbalverenigingen worden voorzien van deze Green Boarding. Zonne-energie, zuivering en communicatie. De 100 Green Boardings zijn met elkaar verbonden waardoor het voor het eerst mogelijk is voor nationale adverteerders om met een landelijke dekking te adverteren bij deze 100 grootste voetbalclubs. Ook van deze opbrengsten gaat weer 2/3 terug naar de verduurzaming van de clubs. De advertentie-euro wordt hiermee een verduurzamings-euro. Dat geeft alleen maar winnaars.

Dus al met al: SamenSnellerDuurzaam. Het had zomaar de naam van de site van Softs kunnen zijn. Dit is namelijk precies waar deze firma voor staat.

De voordelen op een rijtje:

  • Reclame via multifunctioneel duurzaam communicatieboard
  • Ontvang lokaal opgewekte zonne-energie
  • Compenseer CO2-uitstoot tegen vaste lage prijs
  • Opbrengsten gaan naar maatschappelijke doelen

Meer weten?

Deel deze tip