Slow fashion t-shirts met een verhaal

De missie van T-matters is het creëren van bewustwording bij zoveel mogelijke mensen, zodat we samen kunnen zorgen voor een betere wereld. Dit doen ze door eerlijke t-shirts te maken met een opvallende print die de aandacht trekt.  Op deze manier hopen ze mensen nieuwsgierig te maken voor hun verhaal om zo mensen meer bewust te maken van de schadelijkheid van de ‘fast fashion industry’ en ook bewustwording op het gebied van verspilling, mensenrechten, klimaatverandering, dierenwelzijn, duurzame economie etc. etc. Bewustwording is namelijk de eerste stap naar verandering.

Behalve dat ze zorgen voor bewustwording, is elk T-Matters shirt gekoppeld aan een organisatie die impact maakt. Zo gaat bijvoorbeeld een deel van de opbrengst van een dierenshirt naar het Wereld Natuur Fonds en het shirt dat een verhaal vertelt over vluchtelingen draagt bij aan Amnesty International. De shirts van T-matters zijn uitsluitend van hoogwaardig biologisch katoen van Stanley/ Stella. Ze zijn Fairwear gecertificeerd: dit waarborgt de werkresultaten waaronder de kleding geproduceerd wordt, eerlijke lonen en houdt kinderarbeid op afstand. Daarnaast worden de t-shirts gedrukt met inkt op waterbasis, voor het mooiste en duurzaamste drukresultaat.

Wil je met je bedrijf impact maken? Dan kan dat met T-matters! Vanaf 10 artikelen met dezelfde print krijg je korting en wordt er een offerte op maat gemaakt. Ook staan ze open voor samenwerkingen.

De voordelen op een rijtje:

  • Originele T-shirts on demand gemaakt met unieke prints en een achterliggend verhaal
  • Fairwear gecertificeerd, gemaakt van biologisch katoen en gedrukt met duurzame inkt
  • Bedrijfskorting vanaf 10 shirts met eenzelfde print

Meer weten?

Deel deze tip