Plant gratis bomen met elke online aankoop

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn: plant gratis bomen door online te winkelen – zónder extra kosten. Met behulp van de Browsy-app vergroen je de wereld zonder het te merken!

Stille kracht

Hoe het werkt? Nadat je de app hebt gedownload, is Browsy een stille kracht in je webbrowser. Doe je online een aankoop bij één van de 45.000+ Browsy -aangesloten webshops – makkelijk aangegeven in je browser – dan krijgt de app een seintje. Nadat je aankoop betaald is, ontvangt Browsy een klein percentage van de aankoop. Daarvan doneren zij altijd één boom per aankoop aan stichtingen die wereldwijd bomen planten. De stichtingen waar Browsy mee samenwerkt, hebben projecten in o.a. Nepal, India, Madagascar en Indonesië. In deze projecten zijn het de lokale bewoners die opgeleid worden om de bomen te planten, te onderhouden en te beschermen. Op die manier verdienen zij een eerlijk loon.

Kleine moeite, grote impact

Ook niet onbelangrijk: Browsy valt je niet lastig met reclame en vraagt geen aanpassing in je internetgebruik. Toch kan het gebruik van Browsy een groot effect hebben. Zo kost een boom planten gemiddeld maar € 0,25, wat betekent dat de Browsy-community voor een flinke bebossing kan zorgen op de plekken waar die het meest nodig is.

De voordelen op een rijtje: 

  • Plant gratis bomen met online aankopen bij de bekendste online winkels van Nederland
  • Onzichtbare app zonder reclame of aanpassing van je internetgebruik
  • Binnen twee clicks gemakkelijk te downloaden
  • Help lokale bewoners met het beschermen van biodiversiteit voor een eerlijk loon

Meer weten?

browsy bomen planten aankoop
Deel deze tip