Biologisch afbreekbare verzorgingsproducten voor kinderen 

De mensen achter Bubbles beseffen dat goede zorg belangrijk is: voor de gevoelige kinderhuid, maar zeker óók voor de (onderwater)wereld! Daarom zijn de verzorgingsproducten van Bubbles gemaakt van natuurlijk en biologische ingrediënten, geheel biologisch afbreekbaar en verpakt in bio-based plastics. Kortom: van jongs af aan duurzaam bezig zijn met Bubbles! 

Ontworpen voor kinderen én ouders

De duurzame producten van Bubbles – shampoo, douchegel, zonnebrand, conditioner – zijn ontworpen om niet alleen ouders, maar zeker ook kinderen aan te spreken. Daarom hebben de producten van Bubbles een lichtzoete fruitgeur, schuimen ze goed en zien er vrolijk uit. Voor de ouders niet onbelangrijk: Bubbles-producten hebben het NATRUE-keurmerk, een internationaal keurmerk voor natuurlijke cosmetica.  

Voor de kwetsbare kinderhuid

Doordat de producten van Bubbles alleen natuurlijke en biologische ingrediënten bevatten, zijn ze zacht en verzorgend voor de kwetsbare kinderhuid en ook voor newborns geschikt. De producten zijn volledig biologisch afbreekbaar, eco-vriendelijk en dierproefvrij. De flesjes van Bubbles zijn voorzien van een zuinige doseerpomp en gemaakt van bio-based plastic, afkomstig van suikerriet, wat minder milieubelastend is dan gewoon plastic en 100% recyclebaar.  

De voordelen van de duurzame kinderverzorgingsproducten van Bubbles op een rijtje:

  • Biologisch afbreekbaar, dierproefvrij en verpakt in bioplastic 
  • Speciaal ontworpen voor kinderen en geschikt voor newborns 
  • NATRUE-gecertificeerd 

Meer weten?

Bubbles duurzame kindershampoo
Deel deze tip