Soil Sisters

Duurzame en natuurlijke plantvoeding                  

Het geheim naar het succes van een gezonde plant is een gezonde bodem. Dat is niks nieuws: hoveniers en tuinders zijn zich hier al jaren van bewust. Speciaal voor potplanten (en dus ideaal voor kamerplanten heeft Soil Sisters (ofwel de zusjes Mecheline en Marie-Fleur) de ‘Grondlegger’. Dit is een tablet dat natuurlijke voedingsstoffen en goede bodembacteriën bevat. Elke plant gedijt immers het beste op een gezonde bodem. 

Wat is een gezonde bodem?

In zo’n gezonde bodem leven natuurlijke schimmels, bacteriën en wortels in goede harmonie samen en zorgen ze ervoor dat een plant voldoende voeding opneemt en beschermd is tegen ziekten, vervuiling, droogte of juist teveel vocht. Als je je plant graag een handje helpt, dan is een grondlegger een fantastisch alternatief voor kunstmest. Kunstmest verpest namelijk de natuurlijke bodemstructuur en bovendien komt tijdens de productie van kunstmest ook nog eens heel veel CO2 vrij. De Soil Sisters hebben inmiddels vele verkooppunten door heel Nederland.

De voordelen op een rijtje:

  • Natuurlijke en gezonde voedingsbodem voor je geliefde kamerplanten
  • Duurzaam alternatief voor kunstmest
  • 100% organisch
  • Unieke combinatie van zowel organische meststoffen als bodembacteriën (die opname van voedingsstoffen door de wortels bevorderen)
  • Een Grondlegger gaat een heel jaar mee

Meer weten?

soil sisters duurzame plantvoeding
Deel deze tip