Band op spanning

Verduurzaam je wagenpark via goede bandenspanning

Heeft je bedrijf of organisatie een parkeerterrein waar veel autobezoekers komen? Of heb je een wagenpark met lease-auto’s ter beschikking voor je werknemers?  Dan wil jij dit feitje weten: meer dan 60% van de auto’s rijdt met een te lage bandenspanning.  Hierdoor heeft de auto niet alleen een slechtere wegligging, een langere remweg en een snellere slijtage, maar ook gebruikt hij onnodig veel brandstof. Minder veilig, niet zo duurzaam en ontzettend zonde dus – zeker bij een groot aantal lease-auto’s onder eigen beheer! Help jouw medewerkers, bezoekers of jezelf veiliger, klimaatvriendelijker en schoner de weg op te gaan met de Slimme Bandenpomp.

De Bandenpomp is voorzien van een touchscreen en slimme software. Hierdoor wordt je medewerker stap voor stap meegenomen in het goed oppompen van de banden – simpel en toegankelijk dus. Ook laat het een overzicht zien van de besparing op brandstof, CO2-uitstoot en bandenslijtage. Zo kan per auto met goed opgepompte banden zo’n € 80,- tot € 150,- per jaar worden bespaard, aan brandstof alleen al!

De Slimme Bandenpomp werkt geheel op zonne-energie en is daarom makkelijk plaatsbaar. De jaarlijkse kosten van een Slimme Bandenpomp verdien je al terug met een (lease)wagenpark vanaf 25 auto’s of 100 keer gebruik, via een lager brandstofverbruik en minder bandenslijtage. De Slimme Bandenpomp wordt kosteloos geplaatst.

Geen plek voor de Bandenpomp, maar toch graag genieten van de voordelen? Kies dan voor Service op Locatie! Met de Service op Locatie boek je een team van servicemedewerkers van Band op Spanning. Het team zorgt ervoor dat alle aanwezige auto’s van de juiste bandenspanning worden voorzien. Zo verduurzaam je je (zakelijke) evenement, congres of medewerkersfeest én geef je een origineel cadeautje!

De voordelen op een rijtje:

  • 2% tot 5% brandstofbesparing én langer gebruik van banden
  • Zichtbaar in actie voor duurzame mobiliteit
  • Originele extra service voor je werknemers of bezoekers
  • Jouw werknemers of bezoekers veiliger de weg op
  • Directe CO2-besparing door het verduurzamen van je autobezoek

Meer weten?

Deel deze tip