De innovatieve versie van de traditionele kelder.

Eten koelhouden zonder koelingskosten!

Wil je jouw bedrijf meer zelfvoorzienend en duurzaam laten werken, maar toch al je verse groenten en fruit stabiel gekoeld houden? Of ben je op zoek naar een goede ondergrondse kelder, maar loop je tegen de vergunningen aan? Dan is de Groundfridge een mooie optie: dé innovatieve versie van de traditionele kelder voor bedrijven en particulieren, zonder vergunning te plaatsen!

De Groundfridge is een volledig autonome en natuurlijk gekoelde kelder, speciaal voor duurzame voedsel- en wijnopslag. Deze ondergrondse koelkast maakt gebruik van het isolerende vermogen van de box, de kou van de grond in combinatie met de aanzuiging van koele lucht ’s nachts om de Groundfridge te koelen. Hierdoor blijft de temperatuur binnen de Groundfridge het hele jaar door stabiel en koel tussen de 10 en 12 °C – zonder verbruik van elektriciteit! De Groundfridge kan op aanvraag worden ingericht met op maat gemaakte houten schappen voor het bewaren van voedsel en drank.

Over de efficiëntie en het vernieuwend karakter van deze koelkast bestaat ook in de ontwerpwereld geen twijfel: in 2015 was de Groundfridge genomineerd voor de Dutch Design Award, een prijs voor de beste vormgeving van Nederlandse bodem! Een product van de bovenste plank dus, ook esthetisch gezien: de ontwerper, Floris Schoonderbeek, ontwerpt zijn producten zo dat natuurlijke elementen daar altijd in terugkomen en zich makkelijk laten mengen met de natuur in de omgeving.

De Groundfridge Original is verkrijgbaar vanaf € 9.900, – incl. BTW.

De voordelen op een rijtje:

  • Geen elektriciteit nodig om te koelen
  • Kostenbesparend én milieuvriendelijk
  • Makkelijk te plaatsen en licht van gewicht
  • Geen vergunning nodig om te plaatsen
  • Alle aarde die vrijkomt bij het plaatsen wordt ook weer gebruikt om het te bedekken
  • Groot genoeg om met 2 personen in te staan
  • Natuurinclusief ontwerp
  • 3000 liter aan koelruimte – lekker ruim dus!

Meer weten?

Deel deze tip