Berrevoets zitoplossingen

Modulair vervangbare bureaustoelen

Bureaustoelen zijn in geen enkel bedrijf weg te denken, en ook thuis zijn ze vaker terug te zien nu er steeds meer wordt thuisgewerkt. De gemiddelde levensduur van een bureaustoel is zo’n 5 tot 8 jaar; na deze periode zijn er gebreken aan de vaste onderdelen van de stoel en wordt deze in zijn geheel weggegooid. Zonde!

Dat kan anders, vindt ook Berrevoets Zitoplossingen. Zij bieden zitoplossingen waarvan onderdelen altijd weer modulair vervangbaar zijn. Zo hoeft niet de hele stoel, maar slechts een onderdeel vervangen te worden. Dit scheelt uiteraard bedrijfskosten, maar ook bespaart het het vervuilende productie- en vervoerproces achter een heel nieuwe kantoorstoel.

Berrevoets Zitoplossingen werkt bij voorkeur samen met leveranciers die bewust bezig zijn met het kiezen van recyclebare onderdelen en bestandsdelen voor de zitoplossingen, zoals de herbruikbare materialen ijzer, aluminium en hout. Na gebruik kopen ze hun versleten bureaustoelen en trippelstoelen weer terug om er een nieuw product van te maken. Zo maken ze bijvoorbeeld van een houten zitting weer een beensteun op maat. Op die manier faciliteren ze een duurzame afvoer van hun eigen producten, met minder verspilling als gevolg.

De voordelen op een rijtje:

  • Ergonomische bureaustoel of trippelstoel op maat
  • Gemaakt van duurzame onderdelen
  • Alles modulair vervangbaar
  • Versleten meubels worden teruggekocht voor hergebruik

 

 

Meer weten?

Deel deze tip