Veilige, ecologische schoonmaakmiddelen
Samen sneller duurzaam met gevaarsymboolvrije producten.

Eco-Point produceert en levert unieke veilige alternatieven voor mens- en milieubelastende producten zoals thinner, aceton, wasbenzine, white spirit en traditionele remmenreinigers. Je kunt er ook allerlei veilige ecologische producten voor het verwijderen van vet, kalk, lijm, inkt, roest en verf vinden. Alle producten zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen en bijna allemaal zijn ze ook vrij van gevaarsymbolen.

Een mooi voorbeeld hiervan is een van hun ontvetters: Safeco. Safeco verwijdert zware industriële vetten, maar ook andere vervuilingen zoals lijmen, kitten en harsen. Safeco geeft een hoge hechtingswaarde na reiniging/ ontvetten. Dit geeft grote voordelen voor eventuele vervolgprocessen. Een voorbeeld hiervan is ontvetten voordat je gaat verlijmen of coaten of iets dergelijks. Daarnaast heeft Safeco een hoog vlampunt, is het aromaat- en halogeenvrij en kent het ook een gevaarsymbolen.

De producten worden doorgaans in metaal of in polyethyleen H.D. verpakt en Ecopoint neemt bij vervolgorders de lege en schone verpakking kosteloos retour voor recycling of reconditionering.

Voordelen:

  • Veilige en milieuvriendelijke alternatieven voor vele schoonmaakmiddelen
  • Producten zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen
  • Hoge hechtingswaarde na reiniging geeft grote voordelen voor vervolgprocessen
  • Ecopoint neem schone en lege verpakkingen kosteloos retour

Meer weten?

Deel deze tip