Icecube airconditioner

Duurzaam koelen met de circulaire airconditioner 

Een opmerkelijk feitje: wereldwijd wordt zo’n 10% van alle elektrische energie verbruikt voor airconditioning en elektrische ventilatoren! Dutch Climate Systems heeft technologie met idealisme gecombineerd en introduceert een duurzaam koelingssysteem voor bedrijven en particulieren: de ICECUBE airconditioner.

Dit innovatieve koelsysteem van Dutch Climate Systems is een energiezuinige, milieuvriendelijke én circulaire airconditioner.  Niet alleen bestaat de ICECUBE uit 100% gerecycled plastic, ook wordt het apparaat aan het einde van de levensduur weer ingenomen en compleet vermaakt tot een nieuwe, weer bruikbare ICECUBE! De ICECUBE koelt door het verdampen van water en is maar liefst 80% zuiniger dan reguliere airconditioners. Ook gebruikt het, in tegenstelling tot de gewone airconditioner, geen schadelijke F-gassen bij het koelproces!

Een unieke eigenschap: de ICECUBE is relatief plat en daarom geschikt om aan het plafond te hangen of boven een verlaagd plafond te bevestigen. Door de modulaire bouw is de ICECUBE geschikt voor ieder type huis. Heeft je gebouw al een klimaatsysteem? Geen probleem! De ICECUBE is zelfs te installeren als duurzame aanvulling op bestaande klimaatsystemen.

De voordelen op een rijtje:

  • Circulair
  • 80% energiezuiniger!
  • Minimaal waterverbruik
  • 100% F-gassenvrij
  • De meest effectieve en duurzame airco tegen de hitte
  • Geschikt voor elk type gebouw

 

Meer weten?

Deel deze tip