Veelzijdige serie elektrische voer – en werktuigen
Rijden en werken zonder uitstoot

Leffert voertuigen van Frisian Motors kun je overal tegenkomen: op de bouw, het strand, in een vakantiepark, natuurpark of in de stad. Al 10 jaar is Frisian Motors bezig met het ontwikkelen van elektrische voertuigen. Ideaal omdat ze elektrisch en stil zijn, daarnaast heb je lage kosten omdat je bespaart op brandstof en onderhoud.

De reden dan de Leffert overal ingezet wordt is omdat deze niet onder doet voor een exemplaar met verbrandingsmotor. Je komt dus net zover, maar dan elektrisch!

Al 10 jaar is Frisian Motors bezig met het ontwikkelen van enkel elektrische voertuigen. Deze ervaring, kennis en doorontwikkeling heeft gezorgd voor een elektrische UTV die nergens anders te vinden is in Nederland.

Frisian Motors uit het Friese Bakkeveen fabriceert en assembleert elektrische voer- en werktuigen voor particulier en professioneel gebruik. Sinds 2010 is Frisian Motors hiermee de eerste fabrikant in Europa die zich volledig richt op het ontwerpen en produceren van 100% duurzame machines in de agricultuur

De voordelen op een rijtje:

  • 100% elektrisch
  • Geen uitstoot
  • Geen brandstofkosten
  • Besparing op onderhoud

Meer weten?

Deel deze tip