Spanningsoptimalisatie van elektriciteit
Voor een efficiëntere werking van aanwezige apparatuur

Wellicht weet je dit al: In Nederland is het spanningsniveau gemiddeld 234-236Volt. Maar wist je ook dat de meeste apparatuur ontwikkelt is om rond de 216-220V optimaal te werken? En dat hierdoor onnodig veel stroom verbruikt wordt?

Powerstar kan dit probleem eenvoudig oplossen door het teveel aan spanning om te zetten in een energiebesparing. Wat belangrijk is, is dat Powerstar niet alleen bespaard bij “conventionele” installaties, maar zeer zeker ook op moderne (frequentie geregelde) apparatuur. Powerstar verlaagt niet alleen de spanning, maar zorgt ook voor een optimaal spanningsniveau.

Het woord zegt het eigenlijk al, Powerstar zorgt voor een optimale (constante) spanning, waardoor jouw apparatuur op de meest efficiënte spanning werkt en waardoor er minder kWh wordt verbruikt. Minder verbruik betekent automatische een reductie van de CO2-uitstoot.

Daarnaast is er ook Powerstar Virtue het energie opslag systeem waarmee je de opgewerkte en/of bespaarde energie kan opslaan en kan gebruiken op een ander moment.

Wereldwijd heeft Powerstar een bewezen trackrecord op duizenden locaties. Dichter bij huis, bij een van ’s lands grootste supermarktketens heeft Powerstar een tiental units geïnstalleerd, met een gemiddelde besparing van een bijna 7%, over een periode van 2 jaar. Deze supermarkten zijn uitgerust met de meest moderne koelingen, verlichting en luchtbehandelingsinstallaties. Vraag er eens naar.

De voordelen op een rijtje:

  • Verminderd energieverbruik
  • Verminderde slijtage van elektrische apparatuur
  • Verlaagde CO2-uitstoot
  • Besparing op de elektriciteitsrekening
  • Wereldwijd gepatenteerd
  • Complementair aan alle andere vormen van energiebesparing

Meer weten?

Deel deze tip