Rotterzwam

Circulaire oesterzwamsnacks

Op zoek naar een duurzame, lekkere snackuitbreiding op de kaart van je (bedrijfs)restaurant? Rotterzwam maakt heerlijke, ambachtelijke oesterzwambitterballen en –kroketten, gekweekt op afgedankt koffiedik. Huh? Ja, je leest het goed: Rotterzwam haalt met een elektrische bus koffiedik op bij bedrijven en kweekt naar oesterzwammen op, die de basis vormen van de bitterbal en de kroket. Circulair en innovatief!

Wist je dat voor de productie van een rundvleesbitterbal al snel 50 tot 90 liter méér water nodig is? Per bitterbal! De bitterballen van Rotterzwam zijn dus niet alleen 100% vega, maar ook nog eens een duurzaam alternatief voor de vleeskroket.

De voordelen op een rijtje:

  • Duurzaam, circulair alternatief voor op de snackkaart
  • 100% vega
  • Draagt bij aan een vermindering van bedrijfsafval

Meer weten?

Deel deze tip
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin