Snackbar van de toekomst

Rondreizende snackbar voor voedselvernieuwers

Opzij, saaie bitterbal en klassieke kaassoufflé! Maak plaats voor de Baladin en de insectenfriet! De toekomst is groen en dat geldt net zo goed voor de snack-industrie. Ben jij een cafetaria-eigenaar of zoek jij een vernieuwend concept voor je festival of bedrijfsfeest? De Snackbar van de Toekomst is de rijdende keuken die je zoekt!

De Snackbar van de Toekomst is een rondreizende, 7-meter-lange inspiratiewagen, waar ketenpartners die zich specifiek richten op gezonde snacks en fingerfood volop kunnen experimenteren met nieuwe producten, processen en diensten.  Ondernemers, producenten en leveranciers van voedselproducten kunnen proeven van een scala aan producten: coaching in en presentaties over duurzaam food-ondernemen, een ‘Lab Event’ om de producten te testen én georganiseerde mini-snackathons. Alles met als doel de cafetaria’s en andere snackverkooppunten te ondersteunen bij de verduurzaming van hun bedrijf, en consumenten te verrassen met een verfrissend aanbod. Ideaal dus voor een innovatief festival of inspirerende proeverij!  

Niet alleen in haar producten, maar ook in haar ondernemen heeft De Snackbar duurzaamheid voorop staan: in haar bedrijfsvoering laat De Snackbar van de Toekomst zich inspireren door de 17 Sustainable Development Goals van de VN, de 31 thema’s van de MVO prestatieladder en de 5 duurzame principes van Dutch Cuisine. Kortom: niet alleen fingerlicking lekker, maar ook een bedrijf om achter te staan!

Een coachingsprogramma met vijf contactmomenten begint bij €500.

De voordelen op een rijtje:

  • Kennismaken met vernieuwende en verantwoorde snacks
  • Coaching in en begeleiding van duurzamer food-ondernemen
  • Zelf producten testen
  • Innoverende ‘snackathons’ voor jouw beurs, festival of bedrijfsfeest

Meer weten?

Deel deze tip