Zustaina thuiswerkbox

Duurzaam verwenpakket voor de thuiswerker

Het thuiswerken is een blijvertje: dat is wat de meeste bedrijven ondertussen wel gemerkt hebben. Voor de werknemer is dit niet altijd een pretje. Al snel kunnen de dagen thuis een suffe aaneenschakeling worden van work-eat-sleep-repeat. Wil jij je werknemer een hart onder de riem steken? Of een origineel relatiegeschenk voor je thuiswerkende bedrijfspartner? ZustainaBox, het duurzame-cadeaupakkettenbedrijf, komt met twee speciale boxen voor de thuiswerker: de Home Safer Box en de Lekker Thuis Box.

De Home Safer Box is een doos vol handige, groene producten, waarmee je de thuiswerkdag een vrolijke, hygiënische opkikker geeft. Van natuurlijke ontsmetters tot knusse kaarsjes, duurzame snacks en eco toiletpapier! Zo wordt thuiswerken weer wat leuker.

De Lekker Thuis Box is een verwenpakket dat klein is van stuk, maar groots van impact. Een theetje van eigen bodem, heerlijke vegan lekkernijen voor de koffie-pauze en een natuurlijk boodschappennetje voor bij het hamsteren. Perfect als origineel relatiegeschenk!

De voordelen van de duurzame thuiswerkbox op een rijtje:

  • Origineel verwenpakket voor de thuiswerker
  • Twee duurzame boxen om uit te kiezen
  • Van natuurlijke ontsmetters tot vegan lekkernijen

Meer weten?

Deel deze tip