Samen Sneller Duurzaam

Welkom op de Samen Sneller Duurzaam site! Deze staat vol met producten en diensten waarmee je jouw leef- & werkomgeving kan verduurzamen.

Zie wat er al mogelijk is om aan de slag te gaan. Het kan als je het wilt. Dit doet niets af aan het feit dat ook overheden en grote bedrijven een belangrijke rol hebben in de transitie naar een duurzame samenleving. Verzamel de tips die je snel wilt terugvinden en deel ze zodat je ook anderen kunt inspireren.

Zo worden we Samen Sneller Duurzaam!

Tips om samen sneller duurzaam te worden

Duurzaam leven was nog nooit zo makkelijk! Bekijk de tips van Samen Sneller Duurzaam en kies voor een duurzamere levensstijl. Dat is goed voor ons klimaat, onze gezondheid, onze portemonnee en alle mensen om ons heen. Je kunt de tips verzamelen en delen zodat jij anderen kunt inspireren met jouw acties.

Over Samen Sneller Duurzaam

Samen Sneller Duurzaam wil je helpen met deze site vol praktische tips over duurzamere producten en diensten. Handig en overzichtelijk ingedeeld in relevante thema’s. Bovendien kun je de voor jou interessante tips opslaan op je ‘boodschappenlijstje’ zodat je ze snel weer kunt terugvinden.

Samen Sneller Duurzaam is een initiatief van Urgenda.