Webshop voor duurzame kleding, sieraden en tassen. Tijdloos, stijlvol en bewust!

AWEAR is een webshop voor duurzame kleding, sieraden en tassen, die het kopen van duurzame kleding makkelijker wil maken. Alles wat je in de webshop ziet, is milieuvriendelijk, eerlijk en onder goede omstandigheden geproduceerd. Concreet betekent dit: kleding van milieuvriendelijke stoffen, zoals Lyocell/Tencel of gerecyclede materialen, die tegen een eerlijk loon geproduceerd is in kleine fabrieken, vaak zelfs familiebedrijven. De stijl van AWEAR is vrouwelijk, tijdloos en draagbaar, maar nét even anders dan anders!

Ook de afhandeling van orders in de webshop gebeurt zo milieuvriendelijk mogelijk. Zo zijn de verzendzakken van gerecycled papier, worden de pakketten zoveel mogelijk per fietskoerier bezorgd en wordt geprint op papier van agrarisch restmateriaal. Ook heeft AWEAR een showroom in Utrecht waar je de kleding kunt bekijken en passen.

Naast de webshop wil AWEAR mensen bewuster maken van de enorme impact van de kledingindustrie op de planeet, de mensen en de dieren. Het doel van AWEAR is niet om zoveel mogelijk kleding te verkopen, maar om mensen bewust te laten kopen. “We verkopen liever 1 kledingstuk waar mensen blij mee zijn, dat ze vaak en met plezier dragen, dan dat we 3 items verkopen die uiteindelijk amper gedragen worden,” licht Angela Bolt, eigenaar van AWEAR, toe.

De voordelen op een rijtje:

  • Duurzame, eerlijke merken overzichtelijk bij elkaar
  • Gegarandeerd onder goede omstandigheden geproduceerd
  • Stijlvolle en tijdloze ontwerpen
  • Gerecyclede verzendzakken en papier van agrarisch restmateriaal

Meer weten?

Deel deze tip