Babyspullen leasen. Tot 70% goedkoper, gemakkelijk en duurzaam! 

Bijdragen aan een betere wereld is volgens BabyLoop: meerdere kinderen die één item gebruiken. Daarom least BabyLoop babyproducten. Door hun producten meerdere levens te geven, zorgen ze ervoor dat de babyproducten optimaal worden gebruikt!

What you see is what you get bij BabyLoop. De babyproducten die op de site staan, zijn ook echt de producten die je krijgt. Het assortiment bestaat uit babyspullen voor het eerste levensjaar, die veel ruimte innemen (zoals een box of badje) of duur zijn in aanschaf (co-sleeper en wipstoel). Mocht een product niet meer geschikt zijn om te leasen, dan geven ze dit aan een goed doel, zoals BecauseWeCarry of Stichting BabyBullenBank.

Het werkt simpel: kies die producten die jij wilt ontvangen, nieuw of refurbished (opgeknapt), plan de bezorging in en wanneer je de producten niet meer gebruikt, stuur je ze retour. Zo hoef je geen nieuwe, dure babyspullen aan te schaffen tijdens de zwangerschap en heb je, als je kind wat groter is, niet onnodig een huis vol ongebruikte spullen.

BabyLoop is op allerlei gebieden duurzaam. Zo bieden ze producten aan van producenten die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Daarnaast kijkt BabyLoop ook scherp naar het materiaalgebruik van de verschillende producten en sourcen ze producten die grotendeels gemaakt zijn van biologisch katoen met Oeko-tex keurmerk. Maar de grootste winst wordt natuurlijk behaald door alle spullen te hergebruiken.

De voordelen op een rijtje:

  • Maandelijks opzegbaar
  • Kwaliteitsproducten tot 70% goedkoper
  • Geen zorgen om opslag
  • Duurzaam alternatief
  • Eenvoudig bestellen en terugbrengen
  • De BabyLoop-cadeaubon: leuk als babyshower-cadeau!

Meer weten?

Deel deze tip