Puilt jouw keukenla ook uit met allerlei soorten folie? Dat kan anders! Bee’s Wrap is namelijk dé vervanger voor afdek-, plastic-, en aluminiumfolie.

Alleen maar goede ingrediënten

Bee’s Wrap is gemaakt van biologisch katoen met bijenwas, boomhars en jojoba-olie. Het heeft een ontsmettende werking waardoor etenswaren langer goed blijven. Je kunt het gebruiken voor het bewaren van eten en afdekken van schalen. En zeg nou zelf: zo’n Bee’s Wrap ziet er ook nog eens veel mooier uit!

Fijn in gebruik

De Bee’s Wrap is harder en sterker dan bijvoorbeeld aluminiumfolie. Het scheurt niet en is makkelijk te vervormen. Je kunt het met koud water en milde zeep schoonmaken. Was het niet met warm water, want dan smelt de bijenwas en dat wil je natuurlijk niet. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, voor verschillende doeleinden. Zo is de Large Wrap groot genoeg om brood in te bewaren, en kun je de Small Wrap gebruiken voor bijvoorbeeld koekjes of om een klein schaaltje mee bedekken. Daarnaast zijn er speciale boterhammen-Wraps waarin je boterhammen lang goed blijven. De Bee’s Wrap is ongeveer een jaar te gebruiken, bij goed gebruik langer. Daarna kun je de Wrap op de composthoop gooien of in de gft bak. Het is namelijk biologisch afbreekbaar en composteerbaar.

 

De voordelen op een rijtje:

  • Gaat veel langer mee dan plastic of aluminiumfolie
  • Etenswaren blijven langer goed door antiseptische werking
  • Zelf schoon te maken
  • Voor veelzijdig gebruik in de keuken
  • Uiteindelijk goedkoper door lange levensduur
  • Fraai design!

Meer weten?

Deel deze tip