Unieke, circulaire laptopsleeves en backpacks van reclamebanners

Nederland kent een groot afvalprobleem en Bøkers biedt een positief alternatief: exclusieve laptop-sleeves, weekenders en backpacks van ‘onbruikbare’ reclamedoeken die op festivals of bedrijfsevenementen zijn gebruikt. Door deze doeken te upcyclen tot stoere, robuuste producten ben je niet alleen een unieke gadget, maar ook meteen een circulair statement richting de wereld!

De kracht van de backpacks van Bøkers is dat ze het design willen laten spreken, de tas is in de meest simpele vorm teruggebracht: dit is om het design van de ontwerper volledig zijn kunst te laten etaleren. De backpacks van Bøkers worden hierdoor dus nog unieker en exclusiever.

Het bedrijf Bøkers is opgericht door ontwerpers Pieter Hoekstra en Steffen Bron. Zij willen met hun producten bijdragen aan bewustwording op het gebied van duurzaamheid. Met Bøkers laten ze zien dat duurzaamheid ook leuk en modieus kan zijn. De laptop-sleeves, weekenders en backpacks zijn allemaal gemaakt van sterk PVC 510 – 310 grams bisonyl materiaal en worden met de hand gemaakt bij sociale werk- en leerbedrijven in het noorden van Nederland.

De voordelen op een rijtje:

  • Exclusieve, circulaire producten
  • Geen productieafval
  • Uniek, one-of-a-kind ontwerp
  • Hand gemaakt bij sociale werk- en leerbedrijven in het noorden van Nederland.

Meer weten?

Deel deze tip