ClimateBooster

De radiatorventilator voor 50-80% efficiënter warmtegebruik. Haal meer uit je bestaande radiator of convector!

Sneller je huis op temperatuur én energie besparen op een eenvoudige en snelle manier: ClimateBoosters radiatorventilator doet precies dat. Met deze radiatorventilator zorg je ervoor dat je radiator of convector wel 50 tot 80% meer warmte afgeeft, zodat je – zonder op comfort in te leveren – de aanvoertemperatuur van je verwarmingssysteem met 15 °C kan verlagen. Een efficiëntieslag die voor elk huishouden haalbaar is!

Benieuwd hoeveel extra afgifte jij kan bereiken met jouw bestaande radiator of convector? ClimateBooster heeft op haar website een afgiftecalculator gezet, waarmee je dit kan berekenen, op basis van het type en de afmetingen van jouw verwarmingssysteem. Een handig hulpmiddel dus voor het aanpassen van de het temperatuurtraject in jouw huis. Ook geeft de calculator direct aan welke meeropbrengst het toepassen van ClimateBooster producten je zal opleveren. De afgiftecalculator is te gebruiken voor de berekening van de warmte- en de koudeafgifte van zowel radiatoren als staande en wandhangende convectoren. Voor convectorputten kan alleen de warmteafgifte worden berekend.

Een convectorventilator van ClimateBooster kost €175,95 en de radiatorventilator kost €186,95.

De voordelen op een rijtje:

  • Twee keer zo snelle opwarming van ruimtes door verbeterde afgifte en warmteverdeling
  • Laag energieverbruik (gemiddeld 4 watt op vol vermogen) en laag geluidsniveau (max. 24 dB) door intelligente regeling
  • Standaard in lengten van 50 cm tot 300 cm (Radiator Pro) of modules van 50 cm (Convector Pro), maar ook speciaal op maat verkrijgbaar
  • BCRG gecertificeerd
  • Eenvoudig en snel te monteren en plug-and-play
  • Geschikt voor elke twee- en drieplaatsradiator en elke convector
  • Biedt mogelijkheden voor topkoeling

                                                   

Meer weten?

Deel deze tip