Universele deksels om voedsel langer vers te houden

Eigenlijk zijn Food Huggers onmisbaar in de duurzame keuken. Heb je nog een kommetje rijst of een open blik tomaten(puree)? Met de Food Huggers dek je blikjes en kommetjes veilig en eenvoudig af. Gebruik je maar een halve paprika of citroen? Plaats de overgebleven helft in de passende Food Hugger en je groente en fruit zijn afgesloten en blijven zo langer vers. Zo ga je voedselverspilling tegen en kan je tegelijkertijd nog wat geld besparen! Ook hoef je daardoor geen wegwerpplastic of aluminiumfolie meer te gebruiken – zo verminder je direct onnodig restafval. 

Duurzaam geproduceerd

De producent van Food Huggers werkt zo duurzaam mogelijk en probeert de productie van afval te beperken. Daarom is de verpakking gemaakt van 100% gerecycled karton. De Food Huggers zelf kan je in verschillende sets, maten en kleuren kopen. Ze zijn gemaakt van siliconen: geurvrij, voedselveilig, zonder giftige stoffen en perfect voor langdurig gebruik.  

Overal tegen bestand

Niet alleen zijn de Food Huggers vaatwasserbestendig en hittebestendig, ook kunnen ze gewoon in de magnetron en in de vriezer. Zoals Food Huggers zelf zegt: if you love food, give it a hug!

De voordelen van de duurzame Food Huggers: 

  • Gemakkelijker en langer je eten bewaren in herbruikbare food wraps 
  • Makkelijk schoon te maken én te houden 
  • Vrij van gifstoffen 
  • Milieuvriendelijk, plasticvrij verpakt 
  • Te koop in verschillende maten en kleuren 

Meer weten?

food huggers bewaar voedsel
Deel deze tip