Project CeCe

Het kan nog knap lastig zijn om kleding te vinden die past bij je leefstijl, budget én ethische waarden. Vooral als je op zoek bent naar iets specifieks, moet je vaak ontzettend veel (web)winkels afzoeken voordat je vindt waar je naar op zoek bent. Hier schiet de website Project Cece te hulp! 

Project Cece is een verzamelplatform voor duurzame en eerlijke online mode, gestart door drie jonge vrouwen, die erachter kwamen dat de mode-industrie één van de meest vervuilende industrieën is ter wereld. Het kiezen van duurzame en eerlijk geproduceerde kleding kan hier verandering in brengen en daarom wil Project Cece het maken van duurzame kledingkeuzes zo makkelijk mogelijk maken. Op de Project-Cece-website vind je een aanbod van meer dan 200 duurzame kledingaanbieders, met in totaal meer dan 28.000 duurzame producten! Transparantie is erg belangrijk voor Project Cece: daarom kun je bij elk product zien waarom het merk duurzaam is en wordt er met inzichtelijke labels aangegeven op welke vlakken het merk goed scoort (eerlijke handel, milieuvriendelijk, veganistisch, lokaal geproduceerd of goed doel). Bij Project Cece kun je ook filteren op deze labels, zodat je kleding kunt kiezen die bij jouw waardes past. 

Het doel van Project Cece is om het vinden van duurzame kleding zo leuk en makkelijk te maken dat niemand meer zal kiezen voor het vervuilende en uitbuitende alternatief. Zo kunnen we samen de mode-industrie voorgoed veranderen!

De voordelen op een rijtje:

  • Grootste aanbod duurzame online winkels
  • Meer dan 200 fair-trade merken
  • Informatie over ethics en duurzaamheid inzichtelijk bij elk product
  • Filter op waardes die jij belangrijk vindt
  • Vind ook kleine, originele merken via de slimme webtechnologie

Meer weten?

Deel deze tip