Inductiekoken in stijl 

Misschien heb je er zelf al over nagedacht: waarom is die inductieplaat altijd glimmend zwart en niet met een patroon of kleur die bij je keuken past? Duurzaamheidsadviseur Merel Philippart dacht precies hetzelfde. Ze richtte MAKUS op: duurzaam koken in stijl! 

Inspiratie vanuit de natuur

In de keukensector valt er nog veel winst te behalen op het gebied van duurzaamheid – zo ook op het gebied van inductiekookplaten. De inductiekookplaten van MAKUS – winnaar van de ASN publieksprijs in 2018 – zijn geen standaard zwarte platen; ze zijn stijlvol, strak en geïnspireerd op patronen in de natuur, zoals honingraten en marmerpatronen. De milieu-impact van hun productieproces probeert MAKUS zoveel mogelijk te minimaliseren. Zo produceren ze de inductieplaten niet in een ander continent, maar even verderop in Duitsland. Het glas voor de platen komt van het gerenommeerde merk SCHOTT CERAN®, winnaar van de German Sustainability Award.  

Strak design

Op dit moment hebben alle modellen van MAKUS dezelfde afmetingen, namelijk 80cm x 52cm. De platen voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden en bevatten slijtvaste print. Je kunt kiezen uit een honeycomb design of, als je van iets speelser en warmer houdt, voor een roze inductieplaat!

De voordelen van een duurzame inductiekookplaat van MAKUS: 

  • Duurzaam elektrisch koken in stijl 
  • Europees geproduceerd, met duurzaam glas en slijtvaste print 
  • Voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaarden 
  • Winnaar van de ASN publieksprijs 2018 

Meer weten?

MAKUS duurzame inductieplaat
Deel deze tip