Marcel’s Green Soap

Schoon zonder schuldgevoel

Feel Good Cleaning – dat is het motto van Marcel’s Green Soap. Want wassen en schoonmaken met producten waar de planeet óók blij van wordt, voelt een stuk beter toch? Met Marcel’s Green Soap maak je niet alleen je huis & lichaam schoon, maar ook de wereld om ons heen. Het assortiment maakt gebruik van 100% gerecycled plastic, is 100% vegan en minstens 97% biologisch afbreekbaar. 

Hoe het begon

Het begon met een slim idee. Marcels gootsteenkastje stond vol agressieve spullen. Dat moest anders kunnen: een schoon huis én een gezonde planeet. Hij stortte zich op het ontwikkelen van ecologische zeep. Als alleenstaande vader van 3 dochters was Marcels huis de ideale plek om zijn zepen te testen. ‘En als je toch bezig bent, maak dan gelijk iets wat ook lekker ruikt!’ zeiden zijn dochters in koor. Dat was het begin van een lijn aan heerlijke producten voor het hele huis en zelfs voor onder de douche.

Zeep van natuurlijke ingrediënten

Elk product van Marcel’s Green Soap zit bomvol natuurlijke ingrediënten die niet schadelijk zijn voor het milieu, je huis of je lichaam. Het verschil met reguliere huishoudmiddelen zit ‘m in de soort chemicaliën. Marcel’s Green Soap maakt gebruik van plantaardige, natuurlijke, biologisch afbreekbare en veilige chemicaliën in tegenstelling tot agressieve synthetische stoffen. De producten zijn dan ook veilig te gebruiken met een septic tank. 

Minder verpakkingsmateriaal

Naast dat de verpakkingen van 100% gerecycled plastic zijn gemaakt, biedt Marcel’s Green Soap ook navulverpakkingen. Hiermee bespaar je een hele hoop flessen en transportkosten. Naast dat navulverpakkingen goed zijn voor het milieu, zijn ze ook goed voor de portemonnee – ze zijn namelijk goedkoper. Dubbele winst!

Meer weten?

duurzame zeep natuurlijk schoonmaakmiddel
Deel deze tip