Nappy’s.nl

Wasbare luiers van natuurlijk materiaal

Wasbare luiers zijn al lang niet meer wat ze geweest zijn. Ze zijn hip, milieuvriendelijk, goedkoop en bovenal helemaal niet zoveel (vies) werk als mensen denken. Op webshop Nappy’s.nl vind je de grootste keuze aan wasbare luiers van de Benelux!

Steeds meer mensen maken tegenwoordig de keuze voor wasbare luiers in plaats van wegwerpluiers. Met wasbare luiers bespaar je een enorme berg luierafval – maar liefst 260 kilo per jaar! – en zorg je voor 1,7-3 keer minder C02-uitstoot. Daarnaast zijn de natuurlijke materialen veel fijner voor de huid van je kindje, bespaar je per kindje makkelijk €450,00 én kan je kind tot wel een jaar eerder zindelijk worden! Bovendien zijn ze prachtig om te zien en was je ze makkelijk schoon in de wasmachine.

Op Nappy’s.nl vind je de meest uitgebreide informatie om de beste wasbare luier te kiezen voor jou en je kindje, waaronder absorptietabellen waarin alle luiers worden vergeleken op absorptie, maar ook op zaken als droogtijd, land van productie en materiaalsamenstelling.

Nappy’s.nl is niet alleen duurzaam, ook is het een prachtig voorbeeld van maatschappelijk verantwoord ondernemen: met je aankoop bij Nappy’s.nl draag je altijd automatisch bij aan een goed doel. Nappy’s.nl zet elke maand een deel van de omzet opzij en houdt het gespaarde bedrag bij op hun website en hun Facebook-pagina. Aan het eind van het jaar kopen ze van het gespaarde bedrag wasbare luiers en aanverwante artikelen voor mensen die luiers niet of nauwelijks kunnen betalen. Hartverwarmend!

Wil je de luiers eerst eens zien en voelen? Nappy’s.nl heeft een netwerk van meer dan 40 consulenten in Nederland en België die je vrijblijvend kunnen informeren over hun assortiment.

De voordelen op een rijtje:

  • Bespaar tot €450,- per kind en 260 kilo afval per jaar!
  • Grootste keuze aan wasbare luiers en aanverwante  artikelen van de Benelux
  • Uitgebreide informatie om de beste wasbare luier te vinden
  • Gratis advies van een Nappy-consulent
  • Steun met je aankoop andere ouders die luiers moeilijk kunnen betalen

Meer weten?

Deel deze tip