Handgemaakte, vegan zeep

In het zeep-atelier van Nature Bar in Amsterdam worden de fijnste zeep en shampoo bars met de hand gemaakt. Elk gemaakt met een circulair (gered) kerningrediënt en natuurlijke ingrediënten, plasticvrij en helemaal vegan! 

Alle geuren en kleuren

Met Nature Bar creëert Marlies van Heusden sinds 2019 een scala aan zeepgeuren: koffiescrubzeep, spar & cedarzeep, grapefruit- & rozemarijnzeep of appel- & kamillezeep, just to name a few! Elke zeep is gemaakt op basis van rijke biologische oliën, zoals shea boter en puur plantaardige ingrediënten, en bevat een dosis calendula-olie. Nature Bar gebruikt het liefst lokale ingrediënten en werkt daarvoor samen met lokale ondernemers, om verspilling tegen te gaan en de circulaire economie een duwtje te geven! Zo gebruiken ze voor hun zeep de sinaasappelschillen van de Ten Katenmarkt en koffie van een lokale koffiebranderij.

Eco-friendly

Vanwege de milieu-impact werkt Nature Bar niet met palmolie en synthetische toevoegingen, zoals parabenen en SLS. Die goudenglitterzeep moet je dus echt ergens anders vandaan halen! Zelfs het verpakkingsmateriaal is helemaal eco-friendly; zo is het tissue paper acid free, heeft het een FSC-keurmerk en is het bedrukt met soy-based inkt.

De voordelen op een rijtje:

  • Plasticvrije, vegan zeep en shampoo bars
  • Gemaakt met circulaire kerningrediënten en palmolievrij
  • Handgemaakt en lokaal geproduceerd in Amsterdam
  • Duurzaam verpakt in composteerbaar verpakkingsmateriaal

Meer weten?

nature bar duurzame zeep
Deel deze tip