Savara Intimates

Duurzame lingerie in stijl 

Savara Intimates maakt duurzame lingerie – om niet alleen jou, maar óók de planeet weer te laten stralen! Met hun stijlvolle ontwerpen, duurzame materialen en ethische productieketen is dit Nederlandse bedrijf een echte aanrader voor elke vrouw die op zoek is naar ondergoed met uitstraling. Wat is er nóg beter dan een perfect passende bh? Een perfect passende duurzame bh! En voor elke bh kun je kiezen uit verschillende comfortabele, vrouwelijke slips gemaakt van duurzame materialen.

Female empowerment

Om jong, vrouwelijk talent een kans te geven, werkt Savara Intimates jaarlijks samen met meer dan 20 vrouwelijke freelancers, influencers, stagiairs en professionals. De ontwerpen worden helemaal zelf bedacht en hebben als doel de beste pasvorm met uitstraling te combineren. Het unieke verstelbare maatsysteem zorgt ervoor dat de items van Savara Intimates keer op keer gedragen kunnen worden, zonder een nieuwe bh te hoeven kopen. Bovendien zorgt het ervoor dat je bh perfect past en jij je zo op je mooist voelt. 

Minimal waste en CO2-compensatie

Duurzaamheid zit in de kern van dit lingeriemerk: de productie vindt plaats in Europa, met speciale aandacht voor minimal waste. Alle materialen die Savara Intimates gebruikt, zijn eco-friendly of upcycled. Het verpakkingsmateriaal is van Nederlandse bodem, plastic-vrij en gerecycled. Als kers op de taart: per verkocht item laat Savara Intimates een boom planten voor CO2-compensatie.  

De voordelen van Savara Intimate’s duurzame lingerie op een rijtje: 

  • Prachtige, stijlvolle ontwerpen door en voor vrouwen 
  • Ethisch en lokaal geproduceerd 
  • Duurzame productie, materialen en verpakking 
  • CO2-compensatie bij aankoop 

Meer weten?

Savara Intimates duurzame lingerie
Deel deze tip