Deelauto van particulieren voor particulieren. Makkelijk, snel en bij jou in de buurt                                                     

In Nederland staan 8 miljoen auto’s gemiddeld 23 uur per dag stil. Onzinnig natuurlijk! Zeker omdat veel mensen geen auto hebben. SnappCar brengt auto-eigenaren en mensen zonder auto samen. Hun missie voor 2022: 5 miljoen minder auto’s in Europa!

SnappCar is het grootste autodeelplatform van Nederland. Bij SnappCar kunnen particulieren auto’s huren en verhuren. Zo hoeft niet iedereen een eigen auto te bezitten om toch af en toe te kunnen rijden – zonder hoge autoproductie of onnodig autobezit.

Het is niet alleen duurzamer dan een eigen auto hebben, ook is het voordeliger dan het huren via een regulier autoverhuurbedrijf: huren via SnappCar is 30-50% voordeliger dan huren bij een reguliere verhuurmaatschappij of traditioneel autodelen via een organisatie. Fijn dus voor de huurder én de buurtgenoot die zijn of haar auto verhuurt. Ook goed om te weten als huurder: bij pech staat SnappCar 24/7 voor je klaar om je weer op weg te helpen.

Ben jij als autobezitter enthousiast geworden, maar maak je je zorgen over schade? Geen probleem! Als je je auto verhuurt via SnappCar, wordt je auto All-risk verzekerd voor zijn huidige dagwaarde. En omdat de verzekering fungeert als een extra laag bovenop je eigen verzekering, zal je no-claim niet worden aangetast.

De voordelen op een rijtje:

  • Geen maandelijkse autobezitkosten
  • All-risk verzekerd
  • 24/7 hulp bij pech vanuit SnappCar
  • Financieel voordelig; betaal minder bij het huren of verdien geld bij het verhuren
  • Bij jou in de buurt

Meer weten?

Deel deze tip