Vepa Homefit

Compacte, duurzame thuiswerkplek in uniek ontwerp

We werken steeds meer vanuit huis. Niet iedereen heeft echter de ruimte voor een volledige zit-/sta-werkplek zoals op kantoor. En als je de ruimte wel hebt, dan past een grote werk-unit meestal niet in je interieur. Daarom komt de duurzame kantoor- en meubelfabrikant Vepa nu met de HomeFit! Met een breedte van slechts 105 cm en een diepte van 30 cm is HomeFit niet groter dan een schoenenkast of een flinke koffer. Het unieke ontwerp en de vele kleurenopties zorgen ervoor dat HomeFit naadloos in iedere woonkamer past.

Veel beter dan de keukentafel

Net als op kantoor is het thuis belangrijk om afwisselend zittend en staand te werken. Maar aan de keukentafel is dit vaak niet mogelijk. HomeFit is een professionele werkplek voor thuis; volledig elektrisch in hoogte te verstellen van 68 cm tot 118 cm om zowel zittend als staand te kunnen werken. De transformatie van het anonieme kastje tot een volwaardige werkplek kan snel en eenvoudig worden gedaan door het openen van de deuren en het opklappen van het werkblad. In het werkblad zit de bediening voor de hoogteverstelling. De handige opberggoot in de kast biedt ruimte aan werkgerelateerde materialen zoals een laptop, muis, ordner of werkmap.

100% Nederlands

Als enige fabrikant van kantoor- en projectmeubilair zijn de producten van Vepa 100% made in Holland. Dat biedt controle over de kwaliteit, verzekert goede arbeidsomstandigheden én levert een CO2-reductie tot wel 70% op. Ook komen de grondstoffen uitsluitend uit de eigen regio.

Zo min mogelijk afval

Vepa is hard op weg naar een afvalloze fabriek. Optimalisatieprogramma’s en slimme programmering zorgen ervoor dat Vepa grondstoffen zo efficiënt mogelijk kan gebruiken. Voor het restmateriaal dat er overblijft, hebben ze duurzame oplossingen bedacht. Hun houtrestanten gebruiken ze bijvoorbeeld voor nieuwe banken, hun textielafval wordt hergebruikt in akoestische wanden en van hun staalafval maken ze stoelonderstellen.

De voordelen op een rijtje:

  • Een complete én compacte thuiswerkplek
  • Stijlvol, uniek ontwerp met diverse kleurenopties
  • Elektrisch in hoogte te vertellen, met bediening en handige opberggoot
  • In Nederland geproduceerd van Nederlandse grondstoffen
  • Geproduceerd in afvalloze fabriek

Meer weten?

vepa HomeKit duurzaam thuiswerken
Deel deze tip