Kvadrat Verosol Zonwering

Energie besparen met isolerende binnenzonwering 

Ben je op zoek naar warmtewering die effectief en energiebesparend is in alle seizoenen? Dan zit je goed met de binnenzonwering van Kvadrat Verosol: een unieke zonwering die ’s zomers zorgt voor een koel huis en ’s winters voor behaaglijke isolatie.   

Zelfs met gebruik van HR-glas verliezen ook moderne woningen veel warmte via de ramen. Daarom is alle binnenzonwering van Kvadrat Verosol voorzien van een dun laagje reflecterend aluminium. Dit gemetalliseerde doek werkt als isolator: het weerkaatst in de zomer het zonlicht en voorkomt zo een opwarmend huis. Daarnaast houdt het in de wintermaanden meer warmte binnen, met een besparing tot wel 25% op de energierekening. Naast dit energievoordeel heeft het nog streepje voor: de binnenzonwering biedt wel uitzicht, maar geen inkijk. Zo behoud je het contact met buiten, zonder het nadeel van scherp zonlicht in huis.  

Het hoofdkantoor en de productielocatie van Verosol zijn gevestigd in het Gelderse Eibergen en het is sinds 2019 onderdeel van Kvadrat, een wereldwijd toonaangevende fabrikant van hoogwaardig designtextiel. De van oorsprong Nederlandse innovatie is dus langzaamaan de wereld aan het veroveren!

De voordelen van de energiebesparende zonwering van Kvadrat Verosol op een rijtje: 

  • Isolerend en warmtewerend
  • ’s Zomers koel, ’s winters warm – bespaart tot wel 25% op de energierekening 
  • Wel uitzicht, geen inkijk!
  • Productie in Nederland

Meer weten?

Verosol zonwering
Deel deze tip