Van generatie op generatie

Duurzame kleding die je van moeder op dochter doorgeeft. Dat is het idee achter de GenerationS longsleeve van watMooi. De opdruk is een Zeeuwse knoop, een zilveren sieraad dat van generatie op generatie vrouwen wordt doorgegeven.

Samenwerking met Syrische vluchtelingen

De GenerationS longsleeve heeft tal van duurzame kenmerken. Het is handgemaakte fashion, afkomstig van een naaiatelier in Breda. Daar werken ook vluchtelingen uit Syrië, die het kleermakersvak nog tot in de puntjes beheersen. Door gebruik te maken van deze kennis hoopt watMooi een bijdrage te leveren aan de terugkeer van de textielindustrie in ons land. 

Minimale CO2-voetafdruk

De longsleeve is in Nederland genaaid om de CO2-footprint zo klein mogelijk te houden. De shirts worden verstuurd met behulp van fietskoeriers. Zelfs de plakstroken op de verpakking zijn van duurzaam materiaal. De GenerationS longsleeve zelf is gemaakt van soepel en zacht Tencel -Een duurzame stof, gemaakt van de bast van een boom (eucalyptus) en is helemaal vegan. Kijk op watmooi.nl voor deze mooie longsleeve en nog heel veel meer duurzame kleding, accessoires en cadeaus.

De voordelen op een rijtje:

  • GenerationS longsleeve is handgemaakt
  • Nederlands fabricaat
  • Samenwerking met vluchtelingen uit Syrië
  • Vegan shirt
  • Verzending in samenwerking met fietskoeriers

Meer weten?

watMooi duurzame kleding
Deel deze tip