Wilder Land

De enige kruidenthee die Nederlandse natuur herstelt. Flexibele thee-service per post!

Wist je dat bijna alle kruidenthee uit het buitenland wordt geïmporteerd? Zonde! De meeste kruiden voor de thee die hier wordt gedronken, kunnen gewoon in Nederland worden gekweekt. Daarom dacht Wilder Land: waarom niet in Nederland hier mee aan de slag? Dat scheelt veel kilometers transport, is goed voor onze Nederlandse natuur en levert heerlijke thee op. Win-win-win!

Wilder Land (ooit begonnen als ptthee) is een innovatief theemerk met oog voor de Nederlandse biodiversiteit. Ze zaaien zelf inheemse bloemen en kruiden in bij Nederlandse boeren en maken daar, in samenwerking met sociale werkplaats Pantar, weer heerlijke kruidenthee van. Hoe meer mensen kiezen voor thee van Wilder Land, hoe meer bloemen en kruiden ze inzaaien. En dat is weer goed voor de biodiversiteit, want kruiden en bloemen zijn de basis voor het behoud van bijen, vlinders en andere insecten in Nederland.

Met elke kop thee die jij op je werk drinkt, kies je hoe de wereld er uit moet zien: wie de kruidenthee van Wilder Land drinkt, draagt direct bij aan herstel van het Nederlands landschap. Zo herstellen wij samen de Nederlandse biodiversiteit.

De thee is al te bestellen vanaf €4,99.

De voordelen van duurzame kruidenthee van Wilder Land op een rijtje:

  • Vergroot de inheemse biodiversiteit terwijl je thee drinkt
  • Minder uitstoot dan reguliere thee door Nederlandse productie
  • Ook leuk als duurzaam cadeau!

Meer weten?

Deel deze tip