De slimme bandenpomp

Zuinig autorijden met de Slimme Bandenpomp

Voor veel mensen een onbekend feitje: meer dan 60% van de auto’s rijdt met een te lage bandenspanning.  Hierdoor heeft je auto niet alleen een slechtere wegligging, een langere remweg en een snellere slijtage, maar ook gebruikt hij onnodig veel brandstof. Minder veilig en niet zo duurzaam dus. De Slimme Bandenpomp biedt uitkomst!

De Bandenpomp werkt volledig op zonne-energie en is voorzien van een touchscreen en slimme software. Hierdoor word je stap voor stap meegenomen in het goed oppompen van je banden – simpel en toegankelijk dus. Ook laat het een overzicht zien van de besparing op je brandstof, CO2-uitstoot en bandenslijtage. Zo kan je met goed opgepompte banden zo’n € 80,- tot € 150,- per jaar besparen, aan brandstof alleen al!

De Slimme Bandenpomp is vrij toegankelijk en gratis te gebruiken. Staat er geen Slimme bandenpomp bij jou in de buurt of bij je werk? Kom in actie om de kosten ervan te financieren! Een gemiddelde Slimme Bandenpomp kost € 2.500,- per jaar; een investering die de meeste gemeentes of werkgevers bereid zijn om te doen.

De voordelen op een rijtje:

  • €80,- tot €150,- minder brandstofkosten per jaar!
  • Gratis én toegankelijk voor iedereen
  • Eenvoudig en overzichtelijk in gebruik
  • Inzicht in je brandstofverbruik
  • Geen Slimme Bandenpomp bij jou in de buurt? Laat er één plaatsen!

Meer weten?

Deel deze tip