Cv-inregelkit

CV-installatie zuiniger instellen zonder installatiekennis

De meeste huishoudens laten veel geld liggen, doordat de verwarmingsinstallatie in huis niet is ingeregeld. En dat is zonde, voor het milieu én voor je portemonnee!

Ging jij er vanuit dat de installateur dat wel zal hebben gedaan? Of heb je zelfs geen idee dat de cv-ketel ingeregeld kan – of moet – worden? Dan ben je zeker niet de enige. Sterker nog: maar liefst 90% van de cv-installaties in Nederland zijn niet of niet goed ingeregeld en verbruiken hierdoor te veel gas om de woning warm te krijgen.

Gelukkig kan je hier, ook zonder technische kennis of klustalent, zelf verandering in brengen door de cv-installatie eigenhandig te gaan inregelen, aan de hand van de cv-inregelkit. En daar bespaar je flink mee: de energierekening kan tot zo’n €100,- tot wel €450,- per jaar afnemen.
De cv-inregelkit is samengesteld om je cv-installatie in huis goed in te regelen en daarbij de warmte-afgifte van je radiatoren en/of vloerverwarming te optimaliseren. Daarnaast word je via de inregelkit aan de hand genomen om een paar cv-instellingen te veranderen en zo nog duurzamer te stoken. In de uitgebreide handleiding van de cv-inregelkit staat precies uitgelegd hoe je te werk moet gaan en welke stappen er moeten worden uitgevoerd om binnen een paar uur je huis volledig waterzijdig in te regelen. Geen technische kennis bij nodig dus!

De cv-inregelkit is met 10% korting te bestellen met de kortingscode ‘Urgenda’. Van €99,- voor €89,10.

De voordelen op een rijtje:

  • Een energiebesparing van jaarlijks €100,- tot €450,-
  • Uitgebreid handboek, inclusief benodigd materiaal
  • Geen technische kennis vereist!
  • Verbeterd wooncomfort
  • Langere levensduur van de cv-ketel


Meer weten?

Deel deze tip