Tuinlied is hét klimaatbewuste tuin -en kookboek voor deze tijd. Wàt een ode aan de globe! En wàt een aansporing om onze Aarde te hoeden en voeden. Alma Huisken, biotuinier en auteur, schreef het uit klimaatzorg, maar met een hoopvol hart. Gloedvol stimuleert ze om iets te doen en de bedoeling is groen.

_M2A1204
_MG_7632


Huisken: ’Dit boek barstte uit mijn ziel. De Aarde lijdt, dus wij zijn aan zet. Dat kan vandaag al, in onze eigen leefomgeving. Gewoon aanpakken: bloemen, groente, kruiden en fruit telen! Vandaag een struik planten, morgen een vijver graven. Stoeptegels lichten, zaadbommen gooien, gif vermijden en altijd biozaad gebruiken!’ Hoe je dat praktisch doet? Alma geeft sprankelende voorbeelden en 1001 groene tips-per-maand. Dàt motiveert en stimuleert.

 

Tuinlied biedt ook: 52 globevriendelijke recepten, raad voor de klimaatbestendige      sier- en moestuin, treffende natuurverhalen, 200 prachtige foto’s van Doortje Stellwagen en 30 sfeervolle illustraties van de auteur. Dit rijke boek is een klinkend samenspel van liefde, advies, schoonheid, humor en hoop. Een standaardwerk voor de tuin anno nu.

 

 

Meer weten?

Deel deze tip