Hervulbare, ecologische schoonmaakproducten

Ecover is een schoonmaakmerk dat al jaren strijdt voor een schonere wereld.  De producent van deze puur ecologische schoonmaakproducten gelooft in een toekomst waarin we niets meer weggooien en alle grondstoffen gebruiken om nieuwe producten mee te creëren: een duurzame toekomst!

Het merk blijft continu innoveren om tot de meest duurzame oplossingen te komen. Zo ging Ecover afgelopen jaar een samenwerking aan met ’s werelds grootste bierbrouwer, Ab InBev. Het resultaat?  Een innovatie in de vorm van een ‘Too Good to Waste’-afwasmiddel dat voor minstens een kwart bestaat uit restalcohol, afval dat na het brouwen van alcoholvrij bier overblijft. Ook de buitenkant telt voor Ecover; vanaf dit jaar wil Ecover voorgoed naar 100% gerecycleerd plastic in alle verpakkingen! Bovendien kan je al in veel natuur- en biowinkels in Nederland je verpakking laten hervullen en wordt er getest met alternatieve biologisch afbreekbare verpakkingen. 

De voordelen op een rijtje:

  • Ecologische schoonmaakproducten
  • Hervulbare verpakkingen op veel locaties
  • Deels circulair door gebruik van restalcohol
  • Ook te koop in reguliere supermarkten

Je vindt Ecover onder andere bij Albert Heijn, Ekoplaza, Jumbo en Big Green Smile. Online zijn de producten van Ecover ook te koop, via www.ecover.com/nl/was/.

Meer weten?

Deel deze tip