Energiescan

Gratis energiescan voor particulieren

Welke stappen kun jij zetten om je woning te verduurzamen? En wat leveren ze je op? Denk je aan dak- of spouwmuurisolatie of zijn zonnepanelen toch een betere optie? En hoe zit het nou met een warmtepomp? De Energiescan geeft snel een duidelijk, online overzicht in hoeveel jij kunt besparen!

Energiezuiniger leven: je wil het wel, maar hoe? Vaak lopen particulieren tegen een muur van wet- en regelgeving op, wanneer ze zelf aan de slag willen gaan. Daarnaast zijn er ontzettend veel nieuwe technieken, waardoor het overzicht snel zoek is. Energiescan.nu geeft zowel particulieren als bedrijven inzicht in de mogelijkheden van energiebesparing. Ze geven maatwerkadvies of helpen – indien gewenst – met de uitvoering, via hun netwerk van specialistische bedrijven. Energiescan.nu is onafhankelijk; zo weet je zeker dat je een eerlijk en betrouwbaar advies ontvangt.

Hoe gaat de Energiescan in zijn werk? Simpel: je vult vanachter je computer de vragenlijst in en binnen 2 minuten krijg je een overzichtelijk rapport te zien over de energetische maatregelen die jij kunt nemen – geheel gratis.

De voordelen op een rijtje:

  • Gratis online scan voor huur- en koopwoningen
  • Uitgebreid rapport binnen 2 minuten in je mailbox
  • Advies van experts via een telefonische helpdesk
  • Hulp bij het realiseren van de besparingen

Meer weten?

Deel deze tip