Healthy Seas Socks

Zachte sokken van achtergelaten visnetten.

De samenleving focust steeds meer op duurzaam leven. Iedereen wil een steentje bijdragen, maar dan wel zo gemakkelijk mogelijk. Healthy Seas Socks helpt daarbij. Want de beste ideeën zijn vaak heel eenvoudig! In dit geval zijn het zachte, trendy sokken van opgedoken visnetten!

Hoe werkt dat dan?

Het Healthy Seas initiatief duikt in samenwerking met Ghost Diving de visnetten op uit de oceanen. Met verzamelpunten in de visserijhaven stimuleren zij ook vissers om vismateriaal, zoals afgedankte netten, op te ruimen. Vervolgens worden er door Healthy Seas Socks 100% ecologische sokken van duurzaam nylon (Econyl) en GOTS biologisch katoen van gemaakt. De dames-, heren- of unisekssokken zijn naadloos, voor extra draagcomfort, met een lekkere brede boord. Ook zijn de sokken professioneel ontworpen: de kleuren passen bij het seizoen, zijn trendy en gaan tegelijkertijd een poos mee. Het assortiment varieert van gedistingeerde, klassieke sokken tot paren met een kleurrijke, vrolijke print of wafelpatroon. Sommige exemplaren hebben zelfs een structuurtje, gebaseerd op de golven van de zee.

Word een held op sokken!

Als Fair Wear member staat Healthy Seas Socks overigens garant voor eerlijke arbeidsomstandigheden, eerlijke lonen en een duurzaam productieproces. Zo verandert een ogenschijnlijk simpele sok in een effectief middel om makkelijk en snel bij te dragen aan een betere wereld!

De voordelen van Healthy Seas Socks op een rijtje:

  • Zachte, comfortabele sokken van vissersafval
  • Breed, kleurrijk assortiment met 100% ecologische sokken
  • Draagt bij aan het verminderen van zeevervuiling
  • Stimuleert vissers om op te ruimen en onderwijst over duurzame oplossingen
  • Leuk als origineel cadeau-idee!

Meer weten?

healthy seas socks duurzame sokken
Deel deze tip