House of Marley

Duurzame hoofdtelefoons 

Als je aan tech-producten denkt, is duurzaamheid niet altijd voor de hand liggend. Maar toch is er een merk dat hoofdtelefoons maakt van de hoogste kwaliteit en op een goede manier: House of Marley.

Eerlijke materialen

In samenwerking met de familie van Bob Marley heeft House of Marley zich een doel gesteld: het maken van producten van fantastische kwaliteit die ook nog duurzaam geproduceerd en verpakt zijn. Alle producten worden gemaakt van duurzaam materiaal, waaronder bamboe, FSC-gecertificeerd hout, biologisch katoen en gerecycled aluminium en plastics. Ook sympathiek: bij aankoop van je House of Marley item gaat een deel van de opbrengst naar de ondersteuning van herbebossing via OneTreePlanted.org.

Uitstekend geluid

Naast duurzaamheid, houdt House of Marley ook kwaliteit goed in de smiezen. De hoofdtelefoons van House of Marley worden ontwikkeld door echte muziekliefhebbers, die aandacht hebben voor ieder detail en kwalitatief hoogwaardige producten opleveren. De bas is de drijvende kracht achter de reggae-muziek; daarom zijn de koptelefoons zo gemaakt dat ze zelfs de laagste bas nog laten horen.

De voordelen op een rijtje:

  • Duurzaam geproduceerde hoofdtelefoons en ook platenspelers, oordopjes en portable speakers
  • Kwalitatief hoogwaardig
  • Met je aankoop steun je herbebossing
  • Naar eigen zeggen het enige duurzame audiomerk in de markt

Meer weten?

house of Marley duurzame koptelefoons
Deel deze tip