Duurzame, plasticvrije en 100% vegan cosmetica

Veel cosmetische producten zitten boordevol plastic. Deze plastics zitten in bijvoorbeeld tandpasta’s, shampoos en bodyscrubs. Deze kleine deeltjes plastic (ook wel micro- en nanoplastics genoemd) belanden na gebruik in het grond- en drinkwater. Hierdoor kan het ons lichaam binnendringen, nanoplastic kunnen zelfs tot in de placenta doordringen. Plastics, zoals weekmakers worden in verband gebracht met ziektes, zoals borstkanker, onvruchtbaarheid, vervroegde pubertijd, overgewicht, allergieën en diabetes. 

Diervriendelijk en natuurlijk

Loofy’s heeft als missie om de cosmetica markt voorgoed te veranderen en bewijst met hun eigen collectie dat een 100% plasticvrije badkamer kan! Daarnaast zijn alle cosmetische producten zo natuurlijk mogelijk. Zo bestaan de shampoo-, conditioner-, en bodybars uit 95% tot 98% natuurlijk ingrediënten en lanceren ze binnenkort een 100% natuurlijke tandpoeder. Naast dat de producten plasticvrij en natuurlijk zijn, heeft Loofy’s als derde missie dat alle producten op een diervriendelijke manier verkregen zijn. Dit betekent concreet dat alle producten100% vegan zijn. Dus geen dierlijke ingrediënten en er is ook niet op dieren getest. 

Alle producten zijn te verkrijgen in handige (plasticvrije) verpakkingen waardoor het vooral ook makkelijk en handig in gebruik is!

Voordelen op een rijtje:

  • Handig in gebruik
  • Gevestigd in Nederland
  • 100% plasticvrij en vegan
  • Tenminste 95% natuurlijke ingrediënten

Meer weten?

loofys vegan cosmetica
Deel deze tip