Natuurvriendelijk schoonmaakwonder in poedervorm

Een schoonmaakproduct bestaat voor gemiddeld 80% uit water. Water dat vervoerd moet worden, verpakt moet worden in een plastic verpakking en meegezeuld moet worden in jouw boodschappentas. Zonde dus van al dat transport, afval en uitstoot. Dat moet anders kunnen, dachten de mensen achter SophieGreen. Wat als we thuis zelf water zouden toevoegen?

Hervulbaar is de toekomst

SophieGreen is de slimme, natuurvriendelijke uitblinker in de vorm van een eco-refill poeder. Met 750ml water uit je eigen kraan verandert SophieGreen in een krachtig en fris schoonmaakproduct, waardoor je je schoonmaakfles kunt blijven hergebruiken. Per eco-refill bespaar je dus één plastic fles! Goed om te weten is dat momenteel de fles gevuld op het schap staat, met een gratis refill erbij. Helaas is het voor veel mensen nog niet heel duidelijk dat er poeder in de fles zit. Met de eco-refill wil SophieGreen aangeven dat zij inzetten op hergebruik!

Verschillende geuren

SophieGreen heeft vijf varianten: Orange Patchouli, Sunny Lemon, Blue Rebel, White Pearl en Spring Garden (sopje).  De refill-verpakking is 100% plasticvrij en SophieGreen zelf bevat geen chloor, ammonia, fosfaten, parabenen en EDTA.

De voordelen op een rijtje:

  • Krachtige natuurvriendelijke reiniger in poedervorm
  • 100% plastic-vrij en 99,9% biologisch afbreekbaar
  • 100% vegan
  • Minder plastic verspilling door hergebruik fles
  • Ruikt heerlijk
  • Verkrijgbaar bij Jumbo & DA drogist

Meer weten?

Sophiegreen duurzaam schoonmaakmiddel
Deel deze tip