Verleng de zomer met draadloze warmtedekens

Een twee uur durende inbelvergadering in je koude werkkamer? Of nog even in de tuin zitten onder een dun lentezonnetje? Stoov, een Nederlands bedrijf, verwarmt mensen, en niet de planeet, met hun draadloze, stijlvolle warmtedekens om overal en altijd warm en comfortabel mee te blijven!

Hoe het ooit begon

Het idee kwam tijdens de koudere dagen van het jaar regelmatig naar boven in het hoofd van Stoov-oprichter Teun: waarom zouden we een verwarming gebruiken die het hele huis langzaam opwarmt, terwijl we eigenlijk iets nodig hebben om ons lichaam hier op dit moment op te warmen? Bij voorkeur iets comfortabels, iets dat je overal mee naartoe kan nemen en iets dat er ook nog eens stijlvol uitziet. Daaruit zijn de warmteproducten van Stoov geboren.

Stijlvol én comfortabel

De warmtedekens van Stoov zijn stijlvol, draadloos en in drie verschillende warmtestanden te zetten. Je maakt direct contact met de warmtebron in je Stoov; zo gaat er geen energie verloren en blijf jij urenlang warm. En opladen via de USB-oplader is een fluitje van een cent. Nooit meer kibbelen dus over de temperatuur van je woonkamer! Naast een comfortabel ding is het ook nog goed voor je gezondheid: door de infraroodstraling in je deken worden pijnlijke spieren, gewrichten en menstruatiepijn verzacht. De warmtedekens hebben twee verwarmingselementen, die ervoor zorgen dat zowel het zitvlak als je onderrug wordt verwarmd. Ideaal dus tegen rugpijn.

Energie en geld besparen

De elektrische warmtedekens van Stoov zijn niet alleen heerlijk in gebruik, maar besparen ook nog eens energie. Dankzij de infrarood warmtedekens hoef je niet een hele ruimte te verwarmen, maar verwarm je direct een persoon. Hierdoor kan je de thermostaat een paar graden lager zetten. Wist je dat elke graad lager op de thermostaat 7% energieverbruik bespaart? Een Stoov verbruikt slechts twee euro per jaar en bespaart 30% tot 80% op energiekosten. Ook zijn de dekens uit zoveel mogelijk gerecyclede en recyclebare materialen gemaakt van de beste kwaliteit en worden kapotte onderdelen door Stoov gerepareerd, bij jou in de buurt. Zo helpt je warmtedeken van Stoov mee aan een schonere wereld.

De voordelen van Stoovs elektrische warmtedeken:

  • Draadloos verwarmingsdeken met USB-oplader
  • Directe, comfortabele warmte via infraroodstraling
  • Energiebesparing door persoonsverwarming
  • Milieubewust geproduceerd
  • Handig formaat voor (bureau)stoelen
  • Kapotte onderdelen worden door Stoov gerepareerd
  • Ook hartverwarmend als cadeau!

Meer weten?

stoor warmtekussens
Deel deze tip