Sustainable Fashion Giftcard

Geef duurzame mode cadeau           

Goed nieuws voor alle fashion-liefhebbers: de allereerste duurzame fashion gift card van Nederland is een feit! De Sustainable Fashion Gift Card, sinds dit jaar te koop in webshop en winkel, wil de transitie naar een duurzame mode-industrie versnellen.

De kaart werkt hetzelfde als de reguliere gift cards: je kiest zelf het bedrag voor op de kaart, minimaal 10 en maximaal 150 euro. De digitale giftcard kan je eventueel personaliseren met een bericht en direct per e-mail naar de jarige sturen. Sinds 30 juli 2020 is er ook een fysieke giftcard verkrijgbaar: een pasje gemaakt van gecertificeerd hard karton, recyclebaar, gedrukt met bio-inkt en met een mooie, duurzame verpakking! Met het pasje kan je direct bij de kassa afrekenen bij zestig partijen: voor het offline en online kopen van duurzame kleding, maar óók voor het huren van outfits, bijvoorbeeld bij LENA de kledingbibliotheek, of voor een styling-sessie bij Indiaan in je Kast. Kortom, een cadeaupas voor een duurzame fashion lifestyle!

De voordelen op een rijtje:

  • De eerste giftcard voor duurzame mode
  • 60+ verzilverpunten, waaronder (web)winkels, kledingbibliotheken en fashion experiences, waaronder het Fashion for Good modemuseum
  • Duurzaam, recyclebaar pasje van hard karton
  • Als SFGC-houder en koper ga je gratis mee op online shopping tour!
  • Ideaal cadeau voor de fashion-liefhebber

Meer weten?

Deel deze tip
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin