The lekker company

100% plastic-vrije, plantaardige deodorant. Alleen geen deodorant gebruiken is nóg duurzamer!

Een duurzame, vegan, plastic-vrije deodorant: dat prachtproduct heeft The Lekker Company op de markt gezet. The Lekker Company (voorheen Lekkerineenpotje) begon in 2014 als een Pinterest-hobby met 100 glazen potjes aan een Utrechtse keukentafel, maar is inmiddels te koop bij meer dan 1750 winkels in heel Europa.

De deodoranten zijn volledig plantaardig, zitten in een potje van 100% biologisch afbreekbaar karton, met ingrediënten in begrijpelijke taal op de verpakking. Het zuiveringszout in de deodorant doodt de bacteriën die vieze geurtjes veroorzaken, zonder je oksels te verstoppen. The Lekker deodorant bevat geen water en is heel geconcentreerd. Je hebt daarom maar een klein beetje nodig om je oksels fris te houden. Sterker nog: gemiddeld doe je 2 tot 3 maanden met een potje!

The Lekker deodoranten bestaan in verschillende geuren, pepermunt & rozemarijn, mandarijn & citroen en lavendel, maar zijn ook geurloos te verkrijgen. Al enthousiast geworden? Houd ze dan scherp in de gaten, want de komende jaren wil The Lekker Company meer plantaardige producten gaan uitrollen, om zo een compleet plastic-vrij en plantaardig badkamer-assortiment aan te kunnen bieden.  

The Lekker Company deodoranten zijn verkrijgbaar vanaf €7,49 en te koop bij o.a. Albert Heijn, Etos, Dille & Kamille en Picnic.

De voordelen op een rijtje:

  • Vegan
  • Plastic-vrij
  • Volledig biologisch afbreekbare verpakking
  • Duurzaam in gebruik
  • In Nederland geproduceerd
  • In reguliere winkels verkrijgbaar

Meer weten?

Deel deze tip