Wil jij graag duurzaam wonen? ThuisBaas ontzorgt mensen die hun woning aardgasvrij of helemaal energieneutraal willen maken. Je stookt daarna geen aardgas meer, hebt geen of lagere energielasten en gaat je schone stroom zoveel mogelijk zelf opwekken!

Energieneutraal en comfortabel wonen

Het kan, als je het wilt: verduur­zaming verdient zichzelf terug én verhoogt de waarde van je woning. De kunst is om er niet meer aan uit te geven dan wat je in vijftien jaar voor energie betaalt: ongeveer 35.000 euro voor een vier­persoons­huishouden in een rijtjes­huis. Voor dat bedrag – of minder – krijg je veel zeker­heden terug. Een volledig energie­neutrale woning wekt al zijn energie zelf op, dus je hebt netto geen energie­rekening meer! Na vijftien jaar is je investering afgelost en dalen je woon­lasten sterk.

ThuisBaas heeft de expertise in huis voor alle typen woningen, van stolp­boerderijen tot etages en kan helpen om ook jouw huis van A tot Z energie­neutraal te maken. ThuisBaas vindt de mooiste, meest passende en betaalbare oplossingen voor iedere woning, zodat je als klant alleen nog hoeft te kiezen. Ook maken ze je wegwijs in de financiële mogelijkheden, zoals subsidies en btw-teruggave.

ThuisBaas is opgericht zonder winst­oogmerk en werkt onafhankelijk. Het is een zelfstandige sociale onder­neming van Urgenda met een duurzame missie: zoveel mogelijk woningen snel van het aardgas af halen en aan schone energie helpen. En met succes: sinds 2012 heeft ThuisBaas al honderden eengezins­woningen, apparte­menten en huur­woningen energie­neutraal of aardgas­vrij gemaakt!

De voordelen van Thuisbaas op een rijtje:

  • Een duurzame woning is behaaglijk
  • Meer zekerheid over toekomstige woonlasten
  • Moderne, zeer zuinige en schone installaties
  • Extra woningwaarde
  • Maatwerk en een minimale verbouwing

Meer weten?

Deel deze tip