Energieneutraal en comfortabel wonen

Wil jij graag duurzaam wonen? ThuisBaas ontzorgt mensen die hun woning aardgasvrij of helemaal energieneutraal willen maken. Je stookt daarna geen aardgas meer, hebt geen of lagere energielasten en gaat je schone stroom zoveel mogelijk zelf opwekken!

En het kan, als je het wil: verduurzaming verdient zichzelf terug én verhoogt de waarde van je woning. De kunst is om er niet meer aan uit te geven dan wat je in vijftien jaar voor energie betaalt: ongeveer 35.000 euro voor een vierpersoonshuishouden in een rijtjeshuis. Voor dat bedrag – of minder- krijg je veel zekerheden terug. Een volledig energieneutrale woning wekt al zijn energie zelf op, dus je hebt netto geen energierekening meer! Na vijftien jaar is je investering afgelost en dalen je woonlasten sterk.

ThuisBaas heeft de expertise in huis voor alle types woningen, van stolpboerderijen tot etages en kan ook jouw huis van A tot Z energieneutraal maken. ThuisBaas vindt de mooiste, meest passende en betaalbare oplossingen voor iedere woning, zodat je als klant alleen nog hoeft te kiezen. Ze regelen je inkoop, je installaties en je garanties. Ook maken ze je wegwijs in de financiële mogelijkheden, zoals subsidies en btw-teruggave.

ThuisBaas is opgericht zonder winstoogmerk en werkt onafhankelijk. Het is een zelfstandige sociale onderneming van Urgenda met een duurzame missie: zoveel mogelijk woningen snel van het aardgas af halen en aan schone energie helpen. En met succes: sinds 2012 heeft ThuisBaas al honderden eengezinswoningen, appartementen en huurwoningen energieneutraal of aardgasvrij gemaakt!

De voordelen op een rijtje:

  • Een duurzame woning is behaaglijk
  • Meer zekerheid over toekomstige woonlasten
  • Moderne, zeer zuinige en schone installaties
  • Extra woningwaarde
  • Volledig ontzorgd maatwerk en een minimale verbouwing

Meer weten?

Deel deze tip