Maak kennis met onze vloggers

Wat heeft het meest impact als je je voetafdruk wilt verkleinen? Welke groene keuzes kun je als student maken? Hoe verduurzaam je je huis? Op het Youtube-kanaal van Samen Sneller Duurzaam nemen Ilse, Jessey en Noor je mee in hun zoektocht naar de grote en kleine dingen die je zelf voor het klimaat kunt doen. Graag stellen ze zich aan je voor!

Een pan vol vragen

Als echte smulpaap hou ik van koken en mijn vingers bij gerechten aflikken. Steeds meer ben ik mij bewust van de impact van mijn keuzes in wat ik op tafel zet. Dan stel ik mezelf vragen als: wat moet ik met de stengels van boerenkool? Hoe begin een moestuin als ik geen groene vingers heb? Met een pan vol vragen ga ik op pad om antwoorden te krijgen. We gaan er iets moois van bakken!

Video's van Ilse

Verduurzaam je huis met Jessey

Video's van Jessey

Toen ik samen met mijn vriend ons appartement kocht, wilden we ook graag meteen alles isoleren en van het gas af. Daarbij kwam allerlei uitdagingen en oplossingen voorbij. Maar geen enkel huis is hetzelfde. In mijn video’s wil ik graag laten zien welke keuzes er zoal zijn en welke afwegingen je daarbij kunt maken!

Het groene studentje

Ik ben student in Amsterdam en neem je mee in mijn 'student­proof' poging om duurzamer te leven. Ik ga video's maken over duurzame/­tweede­hands kleding, duurzaam reizen (geen spot­goedkope vluchten meer!), duurzaam bankieren (welke bank kies ik?) en nog een heleboel meer. Je kunt mijn bevindingen en worstelingen volgen op mijn kanaal van Samen Sneller Duurzaam, dat zou ik heel leuk vinden!

Video's van Noor

De video’s zijn een logische aanvulling op de duurzame tips, diensten en producten hier op samensnellerduurzaam.nl. Ook starten we met een reeks bijbehorende blogs, zodat je de tips uit de video’s makkelijk kunt nalezen en meteen kunt doorklikken!