Smyle brush mints

Geen plastic tubes, wel goede tandpasta

Hoe lang doe jij met een tube tandpasta? De gemiddelde persoon gebruikt er één per maand. Dit lijkt misschien niet zoveel, maar opgeteld belanden elk jaar zo’n 1,5 miljard plastic tandpastatubes op stortplaatsen en in onze oceanen! Het recyclen van deze tubes is technisch en economisch niet haalbaar, waardoor de tubes niet vergaan en in onze natuur terecht komen. Smyle bedacht hierop een slim alternatief: Smyle Brush Mints. Dit zijn tandpastatabletjes in een glazen fles, inclusief re-fill-verpakking.

Poetsen met een Brush Mint is heel simpel:

  1. Crush de Brush Mints tussen je tanden
  2. Brush met een natte tandenborstel
  3. Klaar!

De Smyle Brush Mints worden in Nederland geproduceerd en zijn cruelty-free, 100% plastic-vrij en zonder chemische toevoegingen. De glazen flesjes worden eenmalig bij een abonnement opgestuurd; daarna kan het worden nagevuld met de Brush Mint re-fill-verpakking, die gemaakt is van composteerbaar karton. Met een Brush Mint-verpakking doe je ongeveer twee maanden.

Ook over de bezorging is nagedacht: de Brush Mints komen via brievenbuspost en worden gratis en CO2-neutraal thuis bezorgd. Een Smyle Starter Kit voor 2 maanden bestel je voor €17,99.

De voordelen op een rijtje:

  • Plastic-vrij tandenpoetsen
  • Makkelijk hervulbare fles
  • Gemaakt van en bezorgd in duurzaam materiaal
  • Geen verspilling meer van restjes tandpasta in de tube

Doe mee aan de missie naar minder plastic in de badkamer! Samen maken we plastic tube-vrij poetsen de nieuwe norm.

Meer weten?

Deel deze tip