Gezond eten gemakkelijk gemaakt

Wil jij gemakkelijk gezond en 100% biologisch eten, ondanks de drukte van alledag? Ekomenu is een biologische maaltijdbox met een keuze uit 12 leefstijlmenu’s. Van vegan tot glutenvrij en van familie tot afslanken. Met een flexibel lidmaatschap kun je wekelijks zelf jouw gerechten uitkiezen. Ekomenu doet de rest en zorgt dat je de recepten en ingrediënten gratis thuisbezorgd krijgt of af kunt halen in een winkel bij jou in de buurt. Minder voedselverspilling, meer gemak!  

Weten hoe het zelf samenstellen van je menu werkt? Ekomenu werkt in twee makkelijke stappen: eerst kies je het menu dat past bij jouw leefstijl, met het aantal maaltijden en het aantal personen. Daarna kies je voor thuisbezorging of afhalen, met je vaste lever- of afhaaldag. Wekelijks kun je van menu wisselen en je recepten uitzoeken. Je hebt elke week keuze uit ruim 20 recepten, steeds wisselend, waarvan de helft vegetarisch en plantaardig. Eventueel voeg je een fruitpakket toe. Ekomenu werkt met een flexibel lidmaatschap dat je wekelijks kan pauzeren of opzeggen. Wil je de box een weekje niet ontvangen, dan zet je de kalender voor die week op rood. Ook afhaaldagen of -locaties zijn met een klik gemakkelijk te wijzigen.  

Alle ingrediënten zijn kraakvers, van het seizoen en zo mogelijk van Nederlandse telers en boeren. Ekomenu gaat voor topkwaliteit; dit houdt in dat alle producten biologisch gecertificeerd zijn en het vlees heeft het 3-sterrenkeurmerk. 

De voordelen op een rijtje: 

  • Biologische maaltijdbox met lokale, verse producten van het seizoen
  • Flexibel lidmaatschap, wekelijks te wijzigen en op te zeggen
  • Keuze uit ruim 20 recepten, waarvan de helft vegetarisch en plantaardig
  • Gratis thuisbezorgd of op te halen bij een winkel bij jou in de buurt
  • Minder voedselverspilling, meer gemak!

Meer weten?

Deel deze tip