Kleinstesoepfabriek

Ambachtelijke, biologische soepen en bouillons

Echte soep heeft tijd nodig, vindt Kleinstesoepfabriek. Kleinstesoepfabriek maakt biologische bouillons en soepen. Door bijzondere recepten, smaakvolle fair-trade en biologische ingrediënten én aandachtige productie ontstaan ambachtelijke, duurzame producten. 

Het bedrijf doet haar naam echt eer aan: in Groningen koken 10 mensen elke dag op ambachtelijke wijze en met veel overgave de biologische soepen en bouillons. Op het dak van Kleinstesoepfabriek prijken 658 zonnepanelen, en met de zonne-energie daarvan kunnen ze hun soepen en bouillons produceren. Soep zoals je het thuis maakt, maar dan in een grotere soepketel: met echte biologische ingrediënten en krachtige kruiden en specerijen. Zonder e-nummers of onnatuurlijke smaakmakers. En ambachtelijk is het zeker: zo worden de kippen- en runderbouillon vier volle dagen én nachten getrokken en de uien gefruit op lage temperatuur voor minimaal 24 uur. Het rundvlees voor de producten komt van de biologische boer Arkema en de biologische passata uit Italië. Geen dierlijke producten? Geen probleem: maar liefst 18 van de 26 smaken soep zijn veganistisch! 

De voordelen op een rijtje: 

  • Ambachtelijke, lokaal geproduceerde soepen en bouillons 
  • Gemaakt van fair-trade en biologische ingrediënten 
  • Geproduceerd met zonne-energie en plastic-vrij verpakt 
  • Te koop in reguliere supermarkten 

Meer weten?

Deel deze tip
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin